Platforma Zborul Întârziat, înființată în 2019, a început ca un proiect îndrăzneț, născut din pasiunea pentru domeniul juridic, cu multă muncă și viziune.
Scopul a fost și este cel de a ajuta și de contribui la o informare echitabilă pentru pasagerii aerieni din Europa cu privire la drepturile lor
Pasagerii care în ultimii 3 ani, nu mai mult de acest timp, au avut parte de zbor întârziat, anulat sau suprarezervat și nu au primit niciun fel de compensație la momentul respectiv pot cere despăgubiri de la compania aeriană. Iar echipa noastră oferă consultanță în acest sens.
Ne-ar face plăcere să ne spui câteva cuvinte despre omul din spatele afacerii. Cine ești și de ce ai devenit antreprenoare?
Sunt o femeie întreprinzătoare, soție și mamă a unui minunat băiețel.Iubesc să petrec timpul cu familia, să am opțiuni financiare și să fiu liberă pentru a lua decizii.
Am implementat platforma Zborul Întârziat deoarece am știut că pot să pun bazele unui business scalabil și inovativ din pasiunea mea pentru domeniul juridic. Scopul este cel de ajuta și de contribui la informare echitabilă a pasagerilor aerieni din Europa cu privire la drepturile lor pentru compensațiile cazurilor eligibile conform prevederilor legale.
Ce s-a schimbat în modul tău de gândire de când ești antreprenoare?
Consider că antreprenoriatul este un proces dinamic ce presupune viziune, schimbare și creație.Viata prin creativitate, are puls.
Anii pandemiei au fost grei pentru afacerea ta? Ce ai învățat din această perioadă?
Anul 2020 nu a fost unul greu. L-as putea numi un an constructiv.Te-ai gândit să te reinventezi, să schimbi ceva în afacerea ta?
În acest an nu am introdus servicii noi în schimb avem în plan să ne mărim echipa și să dezvoltăm și aplicație mobilă pentru pasagerii aerieni.Dacă ai putea să presari puțin "praf de zână" peste afacerea ta ce minune ai vrea să produci?
Ca pasagerii aerieni să fie mai deschiși în solicitarea de informații privind drepturile pe care le au.Ce valori te ghidează în afacerea ta?
Familia, autenticitatea, creativitatea sunt doar câteva din valorile după care mă ghidez în mod constant.Consider că valorile și credințele noastre ne ghidează deciziile, iar deciziile noastre ne modelează viața.
În fiecare zi putem alege ceea ce vrem să credem și ce valori dorim să avem, ce vrem să facem și ce nu, ce vrem să observăm în jurul nostru și ce nu. Acolo unde se îndreaptă atenția noastră, se indreaptă și energia noastră, iar aceste lucruri dau forma vieții pe care o trăim.
Te-au ghidat aceste valori în relația cu clienții sau colaboratorii tăi?
Indubitabil.Ce faci pentru dezvoltarea ta personală?
Dezvoltarea personală este primordială. Citesc cărți de dezvoltare personală și urmăresc mentori pe zonele cu care rezonez.Crezi ca e important să te educi mereu? De ce?
Absolut! Este important să conștientizăm ceea ce trăim, ce ni se întâmplă, cum să ieșim din tipare; pentru ca evoluând putem face lucruri extraordinare care să facă diferența în lume.Picătură cu picătură se face un ocean!
Urmezi cursuri de perfecționare? Online sau offline?
Sigur că da! online, diverse workshopuri și traininguri.Ce cărți citești? Poți să ne recomanzi o carte care ți-a schimbat modul de a privi afacerile?
Un factor foarte important care m-a ajutat să înţeleg mediul de afaceri şi să-mi găsesc principiile după care să mă ghidez au fost cărţile. Am citit cărți de afaceri despre antreprenoriat, despre marketing, despre sisteme de management financiar şi despre managementul unei firme. Sunt de părere că din aceste cărți de afaceri mi-am extras baza de care aveam nevoie şi gândirea realistă şi pragmatică care mă ajută foarte mult în munca mea de zi de zi.Regula 10X - Grant Cardone și Factorul Succes - Dr.Paul M.Lisnek sunt doar câteva din cărțile care mi-au schimbat modul de a mă raporta la afacere și m-a impulsionat și în antreprenoriat.
Cum te relaxezi?
Ador plimbările în natură.Ce te amuză și ce te întristrează?
Mai nou mă amuza lucrurile simple pe care le fac copiii, autenticitatea lor, inteligenta și creativitatea.Mă întristează mediocritatea, critica și falsitatea.
Dacă ai putea să schimbi ceva la tine, ce ai schimba?
Aș schimba faptul că uneori dau sfaturi înainte de a mi se cere încercând să soluționez situații diverse.Ai simțit vreodată nevoia să te reinventezi? Dacă da, ce ai făcut pentru a te reinventa?
Să mă reinventez nu, însă să devin cea mai bună versiune a mea, da. Întotdeauna am căutat răspunsuri în mine, de la Univers, pentru a înțelege cum să procedez și cine să fiu pentru a-mi îndeplini obiectivele.Dacă ai putea să faci o vrajă și să îți crești afacerea peste noapte, cum ar suna vraja aceasta?
Hocus-pocus, mi-aș dori sa avem birouri de consultanță în toate aeroporturile importante din Europa!Știm că viața de antreprenoare este plină de hopuri. Ce sfat ai da unei tinere antreprenor la început de drum?
Să își stabilească obiective clare, măsurabile, realizabile și realiste, într-un interval de timp specific, pentru a putea măsura progresul.Fiecare dintre noi este unic și are în el resurse extraordinare.
Fii autentica, fii tu, nu fi o copie!