Sunt Veronica Gavril – Trainer, Coach Relațional acreditat și mamă de 2 băieți. Cred că stima de sine este fundamentul tuturor relațiilor din jurul nostru și totodată consecința și recompensa autocunoașterii, a dezvoltării personale și a gestionării emoțiilor negative.
Nu putem schimba ceea ce nu cunoaștem, de aceea este atât de importantă conștiența de sine și creionarea identității proprii.
Cum ai pornit pe drumul antreprenoriatului?
Mi-au plăcut dintotdeauna cărțile și oamenii.Apoi am descoperit că cea mai bună metodă de a combina cele două pasiuni a fost să profesez ca Life Coach pentru a învăța oamenii să descopere adevărata valoare a vieții prin autocunoaștere și lectură.
Ca Life Coach lucrez la gestionarea emoțiilor, la îmbunătățirea relațiilor interumane, la atingerea obiectivelor și identificarea obstacolelor, la dezvoltarea unei stime de sine și la amplificarea unei conștiințe. Vorbim deci de calitatea vieții, de claritate în simțire și gândire, de regăsirea de sine în tumultul existențial și de o desăvârșire a individului.
Cred că toate cele trăite în jurul nostru sunt în favoarea evoluției noastre și niciodată împotrivă. Că suntem aici cu un scop și avem cu toții un talent. Iar lumea din jurul nostru este făurită mai întâi în imaginația noastră, și apoi în realitatea înconjurătoare.
Prin urmare, noi suntem stăpânii unei lumi copleșitoare și o putem crea după bunul nostru plac.
Cum faci să iubești mereu ceea ce reprezintă afacerea ta?
De aici am pornit. De la dorință. De la obiectiv. De la identificarea misiunii mele personale. Totul curge firesc atunci când îți place ce faci. Însă da, e important să-ți cunoști limitele și să-ți dai voie să iei o pauză pentru a reveni la loc mai puternică și mai generoasă. Îmi stabilesc un anumit program de lucru și-mi distribui ședințele într-un mod echitabil pentru a nu ajunge la epuizare.Care e povestea pe care brandul tău o spune clienților?
În 2014, am construit un blog în care să împărtășesc lumii lecțiile pe care le-am învățat din cărți, dar și din viață, căci nu există cunoaștere fără trăire, așa cum nu există trăire plenară fără înțelegere și iubire.Cărțile ne ajută să înțelegem, iar oamenii ne provoacă să trăim, să experimentăm, să iubim.
Lectura fără experiență este ca o pagină goală.
„O privire-n cărți și două-n viață” de Goethe este motto-ul blogului, folosit ca un îndemn pentru a aplica tot ceea ce știm și învățăm.
Viața este un labirint cu o sumedenie de uși printre care întâlnim ușa iubirii, ușa compasiunii, ușa toleranței, ușa responsabilității, ușa fericirii, ușa împlinirii, iar cărțile sunt cheile pentru fiecare dintre uși.
Astfel a luat viață proiectul Citiți.Iubiți.Trăiți.
Crezi că e important să comunici eficient, să pui puțină iubire în vorbele adresate clienților tăi?
Întotdeauna. Exact asta înseamnă lucrul cu oamenii. Dacă nici eu în calitate de Coach nu pot face asta, atunci cine? Nu știu alții, dar eu sigur folosesc iubirea și iertarea ca metode esențiale în dezvoltarea personală.Care crezi că este diferența dintre antreprenoriatul feminin și cel masculin?
Nu cred că este. Azi meseriile sunt universale. Femeia poate face aproape același lucru ca și bărbatul și invers. Cu puține excepții. Însă recomand chiar și celor mai puternice femei antreprenor să nu permită energiei masculine să predomine. E important să rămânem femei indiferent de statutul profesional.Mai multe despre mine
Nu am o afacere adaugată