Casa de vacanță Holiday Home în Sinaia este un rental cu acces contactless, cu disponibilitate pentru 10-12 persoane.
Am primit premiul Best Reviews de la Booking 3 ani consecutiv pentru cele mai bune feedbackuri din partea oaspeților, notate integral cu 10.
Cine ești și de ce ai ales să crești în rândurile antreprenoriatului feminin?
Am ales antreprenoriatul sau mai bine spus, am renunțat la postura de salariat în 2020, când a început pandemia, iar eu aveam un copil mic care nu prea mai ajungea la grădi, deci timpul meu era brusc foarte limitat.Am făcut un “leap of faith” când am cumpărat vila fără sa o pot vedea în interior, la licitație, unde am fost singur licitator. Apoi am aplicat aceeași atenție, implicare și organizare cu care eram obișnuită la jobul din multinațională când mi-am asumat rolul de designer de interior, diriginte de șantier și marketing specialist până am deschis casa de vacanta pentru închiriere.
Care a fost motivația pentru a porni pe drumul antreprenoriatului?
Motivația a apărut pe la 20 ani, când am citit cartea Tată bogat, tata sărac de Robert Kiyosaki și am fost inspirata sa caut venituri pasive și investiții cu risc cat mai scăzut.Ultimii ani au fost ani grei pentru afacerea ta? Ce ai învățat din această perioadă?
Ultimii ani au fost prosperi din punctul meu de vedere, veniturile au crescut fără să mă ocup de reclame, doar pe baza recomandărilor. Am învățat că oamenii sunt extrem de diferiți, să privesc cu empatie orice situație și că sinceritatea și bunul-simț ne pot duce departe.Ai urmat cursuri de antreprenoriat înainte de a începe afacerea? Dar în timp ce deja afacerea ta creștea?
Nu am urmat specific cursuri de antreprenoriat, m-am bazat pe studiile mele de marketing și comunicare în afaceri, pe cele de contabilitate de la CIMA și pe cele de scurtă durata pentru design de interior.Cât de importantă e educarea continuă în mediul de business?
Unul dintre motto-urile mele este „cât trăiesc, învăț”, iar una dintre valorile mele este dezvoltarea personală/profesională. Businessul meu depinde în mare măsură de cum reușesc să înțeleg piața/concurența (care este în continuă schimbare), clienții și nevoile lor, precum și de comunicarea și imaginea creată în mediul online.Consideri dezvoltarea personală importantă pentru un lider?
Dezvoltarea personală este importantă pentru oricine, nu doar pentru un lider.Ești lider în afacerea ta? Ce înseamnă pentru tine să fii lider?
Pentru faptul că am fost premiată de către Booking la categoria mea, bănuiesc că mă pot numi lider, deși scopul meu este să ofer clienților cele mai bune servicii. Trebuie să recunosc, feedbackul lor îmi oferă satisfacția lucrului bine făcut, care mă motivează să continui pe acest drum.Îți educi clienții? Cum?
Cred ca turiștii din România au nevoie de sprijin să își comunice mai bine nevoile, iar cei din alte țări înțeleg odată cu vizita lor că România poate oferi servicii la nivel european.Urmezi cursuri de perfecționare? Online sau offline?
Învăț din cărți, cursuri online și studiez piața în mod constant.Ce cărți citești? Poți să ne recomanzi o carte care ți-a schimbat modul de a privi afacerile?
As începe cu Robert Kiyosaki Tată bogat, tata sărac care a fost “cartea mea de căpătai” și “Why A students work for C students”, care m-a făcut sa înțeleg ce au făcut bine părinții mei și ce sa aplic mai departe în educația copiilor mei.Cum te relaxezi? Crezi ca e important să te și relaxezi?
Lucrez cu mine la acest capitol și îmi propun minim o ora pe zi de relaxare. Ma uit la tv, merg la masaj sau ies cu prietenii de cele mai multe ori.Ce crezi despre ucenicie sau intership?
Sunt pro internship, în clinica pe care am deschis-o în 2021 am încercat sa integrez medici noi, fără experiența, cu ajutorul celor mai seniori. Avem datoria sa integram tinerii dornici sa învețe, iar asta se poate face doar treptat, cu un plan bine definit de training.Ai simțit vreodată că nu ai timpul necesar pentru a învăța tot ce îți dorești?
Da, constant am aceasta senzație.În #LunaPamantului discutăm și despre cum ajutăm mediul înconjurător. Poți să ne spui ce faceți voi în firma voastră pentru ajuta planeta?
În primul rand suntem atenți la resurse, am investit în electrocasnice cu consum eco, selectam gunoiul, folosim produse de curățenie eco, alternam sursele de încălzire pentru un consum optim (încălzire în pardoseala, șemineu și centrală termică).Știm că viața de antreprenoare este plină de provocări. Ce sfat ai da unei tinere antreprenor la început de drum?
Sa aibă încredere în propria viziune și sa nu cedeze în fata “fricilor” celor din jur.Mai multe despre mine
Nu am o afacere adaugată