TRUA este despre lemn, mai exact despre lemn masiv și în special despre scări interioare, riflaje și uși glisante de tip ”barn-door”. Bineînțeles, toate se realizează la comandă, cu drag și simț de responsabilitate , pentru a oferi o experiență întreagă, nu doar o lucrare.
Ne inspirăm din natură prin forme, texturi, culori, prin însăși siguranța unor lucrări durabile. De ce?
Fiindcă iubim lemnul și știm cu certitudine că acesta este trainic, versatil, potrivit oricărui spațiu și, nu îl ultimul rând cald, primitor, hygge.
Cum ai pornit pe drumul antreprenoriatului?
Am pornit pe drumul antreprenoriatului dintr-o dorință simplă, însă de efect: aceea de a fi propriul meu șef.M-a ajutat foarte mult faptul că am avut susținerea deplină a soțului meu, care ulterior mi s-a și alăturat pe acest drum, punând astfel împreună cu mine bazele proiectului nostru, Trua.
Cum faci să iubești mereu ceea ce reprezintă afacerea ta?
Vine de la sine, nu fac nimic special. Nici nu e greu să iubești lemnul, să iubești natura, să îți iubești lucrul propriilor mâini. E de altfel chiar frumos.Care e povestea pe care brandul tău o spune clienților?
Brandul nostru spune o poveste despre drag de natură, respect și independență; despre fericirea lucrurilor durabile, calitative, realizate din materiale naturale; despre statut și seriozitate.Crezi că e important să comunici eficient, să pui puțină iubire în vorbele adresate clienților tăi?
Să comunic eficient? Clar, da. E foarte important ca mesajul nostru să ajungă la destinație cât mai clar și cât mai ușor de înțeles. Și puțină iubire adăugată chiar se simte - pasiunea noastră față de lemn se reflectă cu siguranță în toate lucrările noastre, și deopotrivă în relația pe care o avem cu clienții Trua.Care crezi că este diferența dintre antreprenoriatul feminin și cel masculin?
Niciuna. Antreprenoriatul e antreprenoriat. Știu că se spune uneori că bărbații fac afaceri cu capul, iar femeile cu inima, însă după mine lucrurile nu stau chiar așa. Cred că orice afacere are nevoie atât de rațiune, cât și de emoție. Nu merg bine una fără cealaltă, fiindcă e nevoie totuși de un echilibru.Cred că tipul de afacere și modul e abordare al acesteia țin de persoana efectivă, nu de genul pe care îl are.
Înțeleg stereotipurile, le văd zilnic, însă eu nu le consider relevante, cu atât mai mult cu cât cunosc bărbați foarte creativi și femei foarte raționale.