
Bioza reprezintă o platformă multidisciplinară de sănătate care face legătura între oameni și specialiști acreditați din sănătate.
Scopul principal al platformei este de a îmbunătății starea generală de sănătate a românilor și de a oferi un spațiu sigur, ferit de dezinformare pe subiecte de sănătate.
Scopul secundar este acela de a ușura eforturile de marketing și vânzări ale specialiștilor în sănătate prin funcționalități de marketing și automatizări inteligente cu ajutorul AI.
Ce visai să te faci când erai mică?
Când eram mică spuneam că vreau să fiu ... femeie de afaceri. Îmi amintesc că se uitau părinții mei la serialul cu Ally McBeal și probabil ceva mi-a atras mie atenția atunci.Chiar îmi vine să râd când mă gândesc la viziunea mea despre femeia de afaceri: zi de zi îmbrăcată elegant, la costum cu agende și bibliorafturi în mână ... iar realitatea mea în piața muncii arată total diferit: mă găsesc lucrând de cele mai multe ori în fața laptopului, cu părul nearanjat, uneori chiar și în pijama, cu multe agende și notițe în jur.
Dacă afacerea ta ar fi o poveste, cum ar fi aceasta?
Aș compara povestea afacerii mele cu un basm cu multe teste și peripeții pentru aflarea drumului potrivit.Am avut de parcurs etape cu activități diverse alături de tipologii variate de oameni. Am învățat multe în tot acest timp, iar prin experiențe de tipul încercare - eroare am ajuns pe calea potrivită.
Crezi că poti presăra puțină „magie” în cafea ca să poți merge mai departe în fiecare zi pe drumul antreprenoriatului? Ce înseamnă aceasta „magie” pentru tine?
În cazul meu această magie reprezintă un mix de condimente: sens, libertate, valori, pasiune și implicare.În funcție de provocările apărute, cel puțin unul dintre aceste condimente mă susțin să merg mai departe, chiar și în zilele în care îmi vine să spun: azi nu!
Ce sfat poți să le dai femeilor care doresc să-și deschidă propria afacere?
În primul rând să nu plece la drum cu iluzia că atunci când ești antreprenor lucrezi mai puțin decât atunci când ești angajat! Ca să ajungi la independență financiară sau la venituri recurente ori pasive e drum lung, multe ore investite, stres și eșecuri peste care e nevoie să treci rapid.În același timp, când ai o afacere, ai libertatea de a lucra când și cum dorești.
Iar dacă îți faci temele corect, poți eficientiza multe prin strategie, planificare, procese, sisteme și automatizări, care sunt o gură de aer curat pentru orice antreprenor, mai ales la început de drum!