Grădina Rustică este un domeniu împădurit, de 9000 mp, cu vegetație bogată, livadă, căsuță în copac, loc de joacă și multiple zone de relaxare.
Organizăm evenimente private și corporate, primim și vizite individuale și, de asemeni, organizăm excursii cu grupuri de copii.
Potențialul, însă, e nelimitat și avem în plan să diversificam portofoliul de activități, transformând spațiul într-un country club, unde să oferim cazare, să organizăm evenimente, dar să oferim și ocazia oaspeților de a se bucura de o scurta ieșire de o zi la aer curat.
În ce domeniu activezi?
Organizare de evenimente.Am amânat momentul redeschiderii din cauza incertitudinii, însă am avut mereu încredere că lucrurile vor reveni la normal.
Ai simțit în vreodată că trebuie să te reinventezi?
Am simțit că ieșirile în aer liber vor fi și mai căutate și, desigur, am căutat căi de a optimiza modul de lucru anterior - de exemplu, am organizat mai multe zile deschise vizitelor individuale decât în trecut, datorită cererii în această direcție.A fost nevoie să schimbi modalitatea de lucru și de comunicare cu clienții pe perioda pandemiei?
Nu a fost necesar să schimbam foarte multe lucruri dintre cele pe care le făceam deja, însă ordinea priorităților s-a modificat.Vezi această perioadă ca una de reinventare, de acceptare a ideilor neconvenționale?
Cred că perioada în care trăim este una care pune în lumina reflectoarelor oportunități pe toate planurile. Trebuie doar să avem dorința de a le descoperi și găsim în interiorul nostru resursele pentru a le concretiza.Ai acceptat cu brațele deschise ideea de noi oportunități în afaceri?
Desigur, întotdeauna. Și am înțeles că în orice provocare există creștere. Doar ieșind din zona de confort (personal și profesional) putem gusta viața din plin și putem dezvolta abilitați care vor aduce satisfacții nebănuite.Ai profitat la maxim de noile oportunități? Dacă da, cum ai făcut asta?
Cu fiecare ocazie am mers spre ceea ce mă înspăimânta inițial. Am discutat cu mai multe persoane, am găsit ocazii de colaborare unde poate nu speram, am mobilizat în jurul meu persoane care să mă ajute să concretizez ceea ce singură nu aș fi putut, mai ales într-un domeniu precum organizarea de evenimente, unde clar e nevoie de muncă în echipă.Crezi că această perioadă te ajută să te dezvolți mai mult? Dacă da, cum faci acest lucru?
Categoric a scos la iveala adaptabilitatea și m-a provocat să fiu și mai flexibilă, ceea ce e un câștig foarte mare, atât pe plan personal, cât și profesional - am oferit și clienților mai multă flexibilitate, am organizat evenimente într-un timp mult mai scurt și am oferit mai multe opțiuni în oferta generală.Împărtășești din cunoștințele tale de viață și business? Cum faci asta?
Încerc să fac asta doar cu cei care îmi solicită acest lucru, nu mă consider un guru care să împartă povețe, însă îmi împărtășesc cu drag gândurile acolo unde simt că pot aduce valoare.Ce înseamnă „magie în antreprenoriat” pentru tine?
Pentru mine antreprenoriatul e o ocazie permanentă de dezvoltare personală și profesională.Cred că magia vine din feedback-ul fiecărei persoane care ne trece pragul, din fiecare interacțiune și din bucuria pe care o resimt când văd că încă un eveniment a ieșit conform așteptărilor sau chiar peste așteptări. Asta îmi oferă dopamină (cred că așa s-ar spune din punct de vedere științific), așadar dorința de a experimenta iar și iar acea bucurie, iar de aici găsesc resurse să îmi surprind oaspeții cu servicii de cea mai bună calitate.
Cum îți educi clienții, angajații, partenerii de afaceri?
Nu consider că îmi educ clienții, ci dimpotrivă, ascult ce își doresc și folosesc acest lucru pentru a îmi ajusta în permanență oferta generală, pentru a căuta soluții de a veni mereu în întâmpinarea nevoilor lor.Referitor la angajați și partenerii de afaceri, caut persoane deschise și cu valori similare, pentru a nu fi cazul să îi “educ”. Dacă rezonam de la început, e cel mai eficient pentru toate părțile implicate.
Ce sfat poți să le dai femeilor care au deja o afacere și e afectată de modificarile fiscale?
Să caute ajutor specializat pe fiecare arie în care simt că au nevoie - să apeleze la consultanți/coach de business, sau pentru social media. Nu se știe cum business-ul poate lua o cu totul alta turnură printr-o infuzie de idei noi și o raportare diferită la situația curentă.Care sunt proiectele tale de viitor?
Îmi doresc că business-ul să evolueze înspre ideea de country club, unde putem găzdui evenimente private și corporate, putem oferi cazare, putem avea vizite individuale, excursii și tabere, cu o echipă mare în spate, care să aibă aceeași viziune.Ai copii? Cum le explici ce e antreprenoriatul?
Da, 3.Le spun că cel mai important lucru e să fim sănătoși, împreună, să avem în orice context principii corecte, să ne putem adapta oricărei situații și că din fiecare provocare se nasc și lucruri bune, care ne vor servi mai târziu.
Ce cărți citești? Ne recomanzi o carte pe care ai citit-o în ultima perioadă?
În general dezvoltare personală sau lucruri pragmatice. Îmi doresc să citesc și beletristică, dar simt că voi putea face asta când copiii vor fi mari.O carte care mi-a plăcut mult a fost “Factfulness. Zece motive pentru care interpretăm greșit lumea și de ce lucrurile stau mai bine decât crezi”..
Mai multe despre mine
Nu am o afacere adaugată