După 6 ani în care am creeat, implementat și crescut proiecte sociale pentru diverse organizații, am fondat Asociația Evandra.
Credem că: Ceea ce faci pentru tine, dispare odată cu tine dar ceea ce faci pentru alții rămâne o eternitate. – Albert Einstein
Am înțeles în mod direct că sprijinirea comunităților din care facem parte este crucială pentru o viață sănătoasă și cu sens.
Povestea din spatele cortinei este cea a unor oameni care nu au încetat sa creadă în puterea exemplului. Pentru noi nu există: Nu se poate! Totul este posibil prin sprijin, credință și iubire!
Suntem aproape de copiii prematuri care merită o șansă la o viață normală, de părinții acestor copii dar și al comunităților noastre chinuite de stigmatul copiilor cu dizabilități, al neacceptării în societate, al sărăciei și lipsei accesului la educație!
Pe fiecare dintre aceste drumuri am călcat și noi și înțelegem durerea părinților, suferința copiilor aflați în imposibilitatea de a se apăra precum și lipsa de resurse pentru a ieși din dificultate.
Suntem aici împreună pentru a schimba prin exemplul propriu cu iubire, mentalități si atitudini distructive și pentru a construi comunități sănătoase, a oferi speranța copiilor cu dizabilități si copiilor prematuri prin acțiuni concrete.
Cine ești și de ce ai ales să crești în rândurile antreprenoriatului feminin?
Sunt Mihaela Ianole, un suflet pe calea evoluției și transformării ca noi toți, care experimentează viața. Sunt eu, în prezent, cu roluri multiple, de femeie, mamă, soție, prietenă, antreprenor social, consilier de dezvoltare personală. Dincolo de roluri sunt o ființă care zilnic se conectează cu alte suflete pentru binele fiecăruia. Viața mi-a oferit experiențele necesare pentru a mă îndrepta spre domeniile în care activez: antreprenoriat social și consiliere de dezvoltare personală.Care a fost motivația pentru a porni pe drumul antreprenoriatului?
Motivația alegerii acestui drum se leagă de întâmplările din viața mea care m-au condus la ceea ce sunt și fac acum. Fetița mea, născută prematur, cu provocări de sănătate m-a condus la a înțelege mai bine viața copiilor care au nevoie de sprijin necondiționat, așa a luat ființă Asociația Evandra. E nevoie de transformare socială la nivelul comunităților pentru copiii care se confrunta cu probleme de sănătate, sociale, educaționale, de incluziune socială din cauza diferențelor și diversității.Ultimii ani au fost ani grei pentru afacerea ta? Ce ai învățat din această perioadă?
Social avem nevoie sa înțelegem că suntem părți ale aceluiași întreg și e un gest nobil să ne sprijinim în comunități. Am Învățat empatia, compasiunea și iubirea pentru oamenii care au nevoie de sprijin , de consiliere și suport material.Ai urmat cursuri de antreprenoriat înainte de a începe afacerea? Dar în timp ce deja afacerea ta creștea?
Am urmat cursuri postuniversitare de managementul proiectelor, de auditor intern în Sistemul de Management al Calității ISO9001:2008, o mulțime de cursuri de formare ca și consilier de dezvoltare personal, practitioner și master de programare neurolingvistica. Totuși, practica este cea care m-a ghidat în a face mai bine în fiecare ziCât de importantă e educarea continuă în mediul de business?
Educația continuă este de fapt viața însăși, esențială dacă vrei sa faci mai bine și sa fii mai bine cu tine și cu cei din jurul tău.Urmezi cursuri pentru dezvoltarea ta ca antreprenoare?
Da, cursuri de mentorat, de dezvoltare personală și spirituală.Consideri dezvoltarea personală importantă pentru un lider?
Este esențială pentru a înțelege oamenii, pentru a fii eficient în munca să și în toate sectoarele vieții, pentru a per forma cu calm, iubire și echilibru.Îți educi clienții? Cum?
Oamenii pot fi educați cu iubire și empatie și se pot schimba dacă își doresc cu adevărat.Ce cărți citești? Poți să ne recomanzi o carte care ți-a schimbat modul de a privi afacerile?
Citesc cărți cu conținut divers. Mi-a marcat existenta cartea: Cine mi-a luat CașcavalulO parabolă extrem de amuzantă despre cum să faci față schimbării. Schimbarea nu apare atunci când ești pregătit pentru ea, dar chiar și așa, ea poate fi ceva pozitiv.
Cum te relaxezi? Crezi ca e important să te și relaxezi?
Relaxarea este necesară pentru a fii bine pentru tine și cei din jur, pentru a putea sprijini. Ceea ce mă face să vibrez de bucurie este scrisul, pictura, cititul, călătoriile sunt oaza mea de bine, familia este leagănul iubirii mele de unde îmi iau energia.În #LunaPamantului discutăm și despre cum ajutăm mediul înconjurător. Poți să ne spui ce faceți voi în firma voastră pentru ajuta planeta?
În asociație, utilizăm totul cu economie maximă pentru că e necesar să oferim copiilor ce au nevoie. Economisim energia, resursele materiale și creăm proiecte, ateliere pentru a educa copiii în sensul protejării naturii și planetei noastre.Știm că viața de antreprenoare este plină de provocări. Ce sfat ai da unei tinere antreprenor la început de drum?
Să creadă în sine, să ia acțiune și să își urmeze mereu sufletul.Mai multe despre mine
Nu am o afacere adaugată