Suntem un atelier de producție obiecte textile personalizate pentru bebeluși, copii și familie. Am început cu cărțile senzoriale din bumbac penru bebeluși și am continuat cu perne jucărie, tricouri de aniversare, paturici, decorațiuni și jucării.
Cine ești și în ce crezi?
Sunt mama Anei și a lui Filip, soție și iubitoare de cărți și călătorii. Îmi place să visez și să cred că toate lucrurile se aranjează la un moment dat. Îmi doresc ca toți copii să citească de plăcere și să devină adulți fericiți.Care este super puterea ta?
Nu am nicio super putere. Sunt perseverentă și câteodată îmi doresc ceva mai mult decât ceilalți.Care e afacerea ta și care a fost motivația pentru a o începe?
Am vrut să fac ceva pentru a ajuta copiii să iubească lectura și cărțile. Cred cu tărie, că dacă unui copil i se citește de mic acesta va citi și mai târziu de plăcere. E foarte important să se familiarizeze de la vârstă fragedă cu obiectul “carte” și timpul de citit. Dacă mama sau altcineva îl va ține în brațe când îi citește unui bebeluș, acesta va asocia mai târziu lectura cu starea de relaxare, calm și bucurie.Cu aceste gânduri am pornit la drum. Am vrut să oferim copiilor mici cărți potrivite pentru ei.
Cui se adresează produsele și serviciile tale?
Ne adresăm părinților cu copii mici sau celor din preajma lor care vor să le ofere un cadou util și frumos.Cum îi bucură pe ceilalți afacerea ta?
Vrem să le oferim, cȃt mai devreme, copiilor noştri cărți - să le aibă în preajmă, să le atingă, să le studieze, să le citească împreună cu mami sau tati.Plăcerea lecturii la bebeluşi, înseamnă să vadă lucruri colorate, să pipăie diferite texturi, să pună mȃna pe lucruri care se mişcă, să îndoaie pagini foşnăitoare, să țină cartea de un inel de dentiție pe care să-l ronțăie (toată cartea va fi ronțăită) :):):), să găsească piuitori şi chițăitori, să mȃngȃie panglici, să descopere capse, să se uite în oglindă. Carțile noaste au toate aceste elemente şi multe alte atracții.
Obiceiul lecturii se învaţă de mic.
Pe lȃnga faptul cel mai important, de a îi familiariza pe cei mici cu universul lectrurii, cartea senzorială ajută la dezvoltarea motricitaţii fine, a coordonării mȃnă-ochi, stȃrneşte curiozitatea, dezvoltă atenția, creativitatea, abilitațile senzoriale şi mentale.
Ce s-a schimbat în modul tău de gândire de când ești antreprenoare?
Inițial am crezut că vom avea o afacere doar cu cărți senzoriale, între timp ne-am dat seama că trebuie să ne îmbogățim portofoliul și am adăugat pe rând alte obiecte pentru bebeluși și copii. Toate lucrurile realizate în atelierul nostru sunt lucrate cu foarte mare grijă, sunt frumoase și personalizate.Ce s-a schimbat în modul tău de gândire de când ești mămică antreprenor?
Am început afacerea după ce am devenit mămică, așa că nu știu cum ar fi fost pentru mine înainte, dar pot spune că e un pic complicat. Este foarte importantă organizarea, lucrul în pași mici și simpli și urmărirea celor stabilite.Care e impactul pe care îl are afacerea ta asupra comunității?
Noi credem că punem un pic umărul la starea de bucurie a copiilor și familiilor acestora acum, iar pe termen mai lung educăm de mici viitori adulți iubitori de cărți și lectură – adică oameni fericiți.După ce valori se ghidează afacerea ta?
Realizăm produse de calitate, potrivite pentru bebeluși, personalizate, utile și frumoase. Vrem să fim recunoscuți pentru lucrurile pe care le facem. Zi de zi lucrăm cu gândul ca acestea să fie un pic mai diferite, rezistente și unice.Cum reușești să găsești un echilibru între familie, business și timp pentru tine?
Această cred că e cea mai grea întrebare.Lucrul la care țin cel mai mult este să îmi petrec timp cu familia mea.
O zi obișnuită începe cu trezitul și rutina de dimineață, plecatul la grădi, - eu îl duc pe Filip iar soțul meu pe Ana, pentru că acum sunt la grădinițe diferite.
Pe parcursul zilei facem fiecare ce putem mai bine.
Apoi după amiază eu îl iau pe Filip în jur de 16.30 de la grădi și ne întâlnim în parc cu Ana și tata. Ne jucăm sau ne plimbam, apoi ne întoarcem acasă, facem activitățile de seară – masă, joacă, baie, citit și culcat.
Cam așa se desfășoară ziua pe scurt.
În week-end încercăm să plecăm din Bucureșți, la țară sau la munte.