La Mayghiul Art Atelier Brodăm vise și împletim culori.
Am înființat afacerea în urma pasiunii mele de a combina catifeaua cu diverse materiale și culori.
Creez grafice și broderii din ideile care îmi vin din suflet dar în același timp ajut și clientul să își pună propriile idei în practică.
Împreună modelăm ideea, alegem/creăm grafica potrivită în cazul în care nu există una, apoi digitalizez și transform în program de broderie după care purced la brodarea în sine.
Lucrez cu materiale de calitate astfel încât am printre cei mai buni furnizori și colaborez cu persoane dragi mie care mă ajută să îmi conturez ideile de grafică, atât pe parte de desen cât și pe parte de croitorie.
Cum ai pornit pe drumul antreprenoriatului?
În primul rând ca orice antreprenor care se respectă, am pornit prin a-mi descoperi pasiunea pe care apoi am vrut sa o duc la nivel de afacere.Long story short, în 2018 am văzut o reclamă pe Facebook legat de un curs gratuit de antreprenoriat printr-un program de Start-up Plus. Am spus că nu pierd nimic dacă îl fac, așa că m-am înscris.
Ni s-a spus de la început că planurile de afaceri cu care vom finaliza cursurile vor fi depuse în vederea obținerii fondurilor nerambursabile de 40000 Euro. Astfel că, m-am apucat și mi-am realizat pe îndelete propria strategie/plan de afaceri, plan care a fost aprobat și în urma căruia am obținut fondurile necesare înființării atelierului.
Astfel că, din 2019 Mayghiul Art Atelier este prezent în Constanța și prin el sper să inspir și aduc plus valoare comunității.
Cum faci să iubești mereu ceea ce reprezintă afacerea ta?
Cum să nu iubești ceva ce creezi cu pasiune?Nu poți să ai sentimente de indiferență sau ură față de ceva ce iese din propria-ți sămânță. Atunci...nu poate să rămână decât iubirea, nu?
Care e povestea pe care brandul tău o spune clienților?
Visele pe care le ai în ceea ce privește decorarea hainelor, a altor produse ornamentale și chiar a reprezentării brandului tău, se pot îndeplini prin broderie.Crezi că e important să comunici eficient, să pui puțină iubire în vorbele adresate clienților tăi?
Știm că atunci când întâlnești prima oară un client, primele cuvine și cum te prezinți sunt chiar ”cartea ta de vizită” așa că, este important să îi transmiți clientului sentimente de pace și entuziasm în același timp, iar dacă pui și un praf de iubire, eu zic că se va simți în siguranță și confortabil să continue discuția cu tine.Care crezi că este diferența dintre antreprenoriatul feminin și cel masculin?
Nu cred că este o diferență atâta timp cât există profesionalism.Într-adevăr cele două energii sunt total diferite (opuse am putea spune) și există situații clare unde se simte că ideea a fost a unui bărbat respectiv a unei femei.
Dar legat de profesionalism, spre exemplu brandul și creațiile unor creatori de modă sunt mult mai feminine decât unele branduri realizate de femei și invers, brandul unei femei poate fi la fel de masculin ca un brand creat de un bărbat. Depinde de echipa din spatele antreprenorului și de ceea ce vrea să transmită fiecare. În ziua de azi este mult mai complexă situația, fiecare lucrează cu tipul pe client pe care și-l dorește.