SC Dover Spedition SRL este o firmă de transport rutier marfă, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu
Avem peste 5000 de colaboratori cu o flotă de peste 10000 de camioane și camionete .
Camioanele noastre sunt prezente oriunde în Europa în funcție de nevoile clienților noștri.
Oferim grupaje săptămânale înspre/dinspre Finlanda, Suedia, Polonia, Lituania, Letonia, Estonia, Olanda, Italia, Germania, Franța, Belgia, dar și alte țări din Europa.
Transportăm mărfuri generale, cu temperatură controlată, mărfuri supradimensionate, agabaritice, autoturisme/remorci/platforme/utilaje agricole, mărfuri urgente şi expres, produse alimentare, farmaceutice.
Ne recomandă experiența, devotamentul, promptitudinea și performanța .
Serviciile noastre de transport intern și internațional de marfă corespund celor mai exigente cerințe în materie de calitate, preț și promptitudine. Răspundem în cel mai scurt timp solicitărilor dumneavoastră pentru că ne caracterizează profesionalismul și seriozitatea.
Care a fost motivația pentru a porni pe drumul antreprenoriatului?
Curajul,ambiția și comunicarea sunt cheia succesului în relațiile interumane. Aceasta reprezintă unul dintre elementele de bază fără de care nu poți fi antreprenor.Ultimii ani au fost ani grei pentru afacerea ta? Ce ai învățat din această perioadă?
Privind retrospectiv anii 2020/2021 pot să vă spun că cea mai mare realizare în ceea ce mă privește, este faptul că toți cei apropiați mie, colaboratorii mei, clienții mei sunt în viață, cel puțin până la momentul actual. O parte din business-ul pe care l-am pierdut cu toții datorită pandemiei, s-ar putea să-l recuperăm în viitor, interacțiunile sociale s-ar putea să le refacem, economia cred că își va reveni, dar cei care au pierdut pe cineva, îi vor avea ‘pierduți’ pentru totdeauna. Important este să fim mai flexibili, mai prevăzători, să avem grijă unii de alții și cât de mult contează libertatea de a ne mișca prin lume, indiferent dacă este în interes de business sau doar pentru a ne bucura sufletele prin împărtășirea tradițiilor și a obiceiurilor altor popoare.Ai urmat cursuri de antreprenoriat înainte de a începe afacerea? Dar în timp ce deja afacerea ta creștea?
Nu a fost cazul.Cât de importantă e educarea continuă în mediul de business?
Înseamnă să fii acolo, să fii susținut, să ai succes, să te adaptezi la piață și să reușești să înțelegi nevoile oamenilor. Nu renunța niciodată, indiferent de cât de greu poate să fie. Există momente dificile, dar o să ai parte și de momente extraordinar de frumoase. Dacă vrei să ai succes trebuie să înveți cum să te motivezi pentru a merge mai departe, indiferent de greutățile pe care le întâmpini. E important să știi să nu renunți niciodată și să o iei de la capăt ori de câte ori este necesar pentru ca business-ul tău să aibă o continuitate.Urmezi cursuri pentru dezvoltarea ta ca antreprenoare?
Da, am urmat cursuri.Consideri dezvoltarea personală importantă pentru un lider?
Foarte importantă.Ești lider în afacerea ta? Ce înseamnă pentru tine să fii lider?
Da, sunt lider în afacerea mea.Citind, participând la seminarii și cursuri, te schimbi, te modelezi, înveți să devii în fiecare zi mai bun.
Îți educi clienții? Cum?
Clienții sunt informați permanent cu toate datele necesare în activitatea derulată.Urmezi cursuri de perfecționare? Online sau offline?
Da, am urmat cursuri de perfecționare.Ce cărți citești? Poți să ne recomanzi o carte care ți-a schimbat modul de a privi afacerile?
Funky BusinessJonas Ridderstrale, Kjell NordstromCum te relaxezi? Crezi ca e important să te și relaxezi?
Gândesc pozitiv, ascult muzica, merg la sală.Ce te amuză și ce te întristrează în timp ce înveți lucruri noi?
Fiecare zi este o lecție.Ce crezi despre ucenicie sau intership?
Dobândirea de cunoștințe și abilitați practice într-un anumit domeniu.Ai simțit vreodată că nu ai timpul necesar pentru a învăța tot ce îți dorești?
Da.În #LunaPamantului discutăm și despre cum ajutăm mediul înconjurător. Poți să ne spui ce faceți voi în firma voastră pentru ajuta planeta?
Am ales becurile economice.Ce faci în familie pentru a ajuta mediul înconjurător?
Resturilor organice din bucătărie sau gradină sunt adunate în pământ de compost, ce poate fi utilizat mai apoi ca îngrășământ pentru plante.Știm că viața de antreprenoare este plină de provocări. Ce sfat ai da unei tinere antreprenor la început de drum?
Fiți mai buni, credeți mai mult și nu ezitați să luptați în fiecare zi pentru ideea în care credeți. Soarta întotdeauna premiază curajul și originalitatea. Nu uitați asta! Plus acea doză de nebunie, care pentru mulți vă transformă în niște visători lipsiți de simțul realității. Care cu timpul vă transformă din simplii pioni în campioni! Sa faceți schimbarea, sa încercați ce vă place. Dar nici sa nu renunțați ușor, până nu ați simțit ca ași dat maximul pentru acel job.Succesul cred că vine doar dacă ești dedicat. Sunt etape pe care nu poți să le sari. Și în munca mea am văzut că mulți dintre cei care încep cu mult entuziasm, renunță pe parcurs, când văd că nu li se potrivește. Sau mai degrabă că nu e cum credeau, nu de azi pe mâine, și e păcat că unii dintre cei cu potențial, se pierd pe drum.