Salut, eu sunt Cristina, îndrăgostită de viața trăită frumos și dedicată evoluției personale, am ales să fiu ghid în dezvoltarea personală a celor care caută răspunsuri.
De când mă știu am căutat răspunsuri și când am început să le primesc folosind coaching-ul am decis aproape instantaneu că asta vreau să fac și eu pentru cei care caută.
Am studiat și am trăit intens, am primit lecții dure de la viață și am învățat cum să găsesc bucuria în lucrurile mărunte.
Am învățat să găsesc mesajul pe care ți-l dau și ție acum: dacă vei căuta, vei găsi!
Lucrez cu persoane care doresc să trăiască, nu doar să supraviețuiască. Folosesc instrumente personalizate menite să aducă în prim plan potențialul neexplorat al fiecăruia și să obțina puterea de a-și crea propria versiune a succesului.
Cum ai hotărât să deschizi afacerea?
În perioada carantinei am continuat câteva proiecte începute deja. Lucrez foarte mult online.Statul acasă, școala și sesiunile de coaching împreună a creat un mediu de lucru complex, însă am reușit să intrăm în echilibru.
Ai știut de la început cum va funcționa afacerea ta?
Timp de 15 ani am lucrat în mediu internațional coordonând de la distanță proiecte intercontinentale. Lucratul online pentru mine este o a doua natură.Deși pentru mulți poate fi provocator, este o practică ce oferă mai mult decât ia și considerand strategia mea de business se potrivește de minune.
Timpul de navetă îl dedic familiei iar clienții mei se pot bucura de flexibilitatea orarului meu.
Ai urmat cursuri de antreprenoriat? Dacă nu, ce alte cursuri ai urmat?
Coachingul este o meserie care se face cu sufletul, iar în această perioadă m-am implicat mai mult că oricând în așezarea planului meu familial, cel de business a fost o urmare firească.Dacă înainte de criză îmi plăcea să lucrez în nișa de leadership, mi-am dat seama că izvorul meu nesecat vine din dragostea pentru copii, așa că am decis să schimb ușor macazul către coaching relațional mai cu seamă către familii cu copii.
Accepți ideile neconvenționale în afaceri? Daca da, ce fel de idei?
De obicei eu sunt cea care vine cu idei neconvenționale și ador să provoc convențiile de natura să ne țînă în cutii mici și negre.Neconvențional pentru mine este sinonim cu inovativ. Iar inovația se naște din dorința de contribuție, una dintre valorile mele de bază.
Ai simțit în perioada aceasta că trebuie să găsești metode pentru a fi mai productivă?
Da, cu siguranță. Nu poți da același randament cu doi copii acasă, școală, sesiuni de coaching și să te ocupi și de gospodărie fară niște ajustări serioase.Ce înseamnă pentru tine a fi productivă?
Productivitatea pentru mine se măsoară în impactul pe care munca mea îl are în viața celor cu care interacționez. Fie că vorbesc despre planul de lecții, despre creativitate într-o sesiune de coaching sau chiar și despre mine, totul are un scop. Peste tot sunt lecții care așteaptă să fie învățate iar eu ador să învăț.Ce metode folosești pentru a fi productivă?
Dacă până acum fiecare era în pătrățica lui atunci când erau la școală, grădi, serviciu, mi-a fost greu să împart timpul cu rigurozitate. Așa că le-am luat pe rând: amenajarea spațiului, organizarea celor mici apoi iar amenajarea și mult mindfulness. Mediul de lucru pentru mine este foarte important: mă inspiră și mă ajuta să îmi pun ordine în gânduri.Ce instrumente folosești pentru a fi productivă?
Practic mult prezența și nu las lucrurile pe mai târziu. În general, nu am agende încărcate.Pentru sesiuni sau ședințe de lucru mă bazez pe reminderele din calendar.
Din corporație am rămas cu multe metode, însă s-au dovedit ineficiente în perioada aceasta deoarece prioritățile se schimbă pentru toți și este nevoie să mă adaptez, ceea ce este ok pentru mine. Eu lucrez intuitiv și flexibilitatea mă caracterizează.
Preferi să fii productivă sau lucrezi SMART sau SMARTER?
Prefer rezultatele decât un plan bine pus la punct. Experiența mi-a arătat că atunci când lucrez holistic, necunoscutul nu este un neajuns ci poate deveni un ajutor nesperat.Vezi vreo diferență între a fi productivă și a lucra SMART?
SMART-ul este un instrument minunat dacă este folosit cu flexibilitate. Sunt momente când poți fi nevoit să accepți că uneori M este înaintea lui S.Pentru mine rezultatele sunt ceea ce contează, oricare ar fi metoda de lucru.