Din multiplele etichete personale (ale vieții statuturi) și profesionale, cea de consilier dezvoltare personală o consider a fi MISIUNEA MEA.
Am ales cu inima atunci când am pornit pe acest drum în a susține oameni puternici, care întâmpină anumite dificultăți când vine vorba de: gestionarea timpului ( prin creare de ritualuri), stabilirea de obiective, depășire convingeri limitative, conectare cu sinele autentic, gestionarea emoțiilor prin journaling.
Din acest spaţiu îmi dau voie SĂ FIU, SĂ AJUT, SĂ SPRIJIN.
Mai concis spun despre mine că ” Facilitez “împrietenirea” cu Gestionarea Timpului și Grija de sine prin Journaling ⏳📝”.
Cine ești și de ce ai ales să crești în rândurile antreprenoriatului feminin?
Sunt un OM pentru oameni.Mă ghidez încă din adolescență după ceea ce numesc eu, mantra mea: "Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume".
Astfel încât dacă vreau o lume mai bună am decis să fac ceva în sensul acesta.
Care a fost motivația pentru a porni pe drumul antreprenoriatului?
M-am luptat destul de mult cu "lipsa timpului" pentru că pur și simplu nu înțelegeam mecanismul. Am citit cărți și am testat rutine și ritualuri ale multor oameni până când am constatat că nu există o formulă magică.Așa am decis să facilitez drumul altor persoane și să îi ghidez în a ajunge la varianta lor mai completă și mai împrietenită cu timpul și interiorul lor .
Ultimii ani au fost ani grei pentru afacerea ta? Ce ai învățat din această perioadă?
Răbdarea este cheia. Un proces de dezvoltare durează exact cat are nevoie să dureze.Oricât te încăpățânezi sa grăbești procesul, acesta are nevoie de propriul său parcurs.
Ai urmat cursuri de antreprenoriat înainte de a începe afacerea? Dar în timp ce deja afacerea ta creștea?
Am participat la multe webinarii de unde am cules informații utile, am citit cărți, articole, tot ce mi-a picat în mână.Cât de importantă e educarea continuă în mediul de business?
Cea mai importantă.Este realmente necesar să te cultivi permanent daca vrei să crești, să te dezvolți că business, că brand, că om.
Urmezi cursuri pentru dezvoltarea ta ca antreprenoare?
Da. Periodic aleg cate un curs în funcție de ce simt că mai am nevoie să învăț sau sa perfecționez.Consideri dezvoltarea personală importantă pentru un lider?
Foarte importantă.Cum poți ajuta, sprijini alți oameni fără că tu să te dezvolți în permanență? E clar că nu ai putea!
Ești lider în afacerea ta? Ce înseamnă pentru tine să fii lider?
Muncesc permanent la business ul meu, dar și deleg acolo unde simt că experiența nu mă ajută.Înțeleg că este foarte normal că eu sa fiu un om mai creativ, iar alții poate sa fie mai buni pe parte administrativă. Și asta este foarte bine și normal.
Îți educi clienții? Cum?
Încerc.De cel puțin 5 ori pe săptămână, pe pagina de Instagram am postări educative.
Urmezi cursuri de perfecționare? Online sau offline?
Da. De cele mai multe ori online.Ce cărți citești? Poți să ne recomanzi o carte care ți-a schimbat modul de a privi afacerile?
Nu cred că am o favorită, dar fiind fan Robin Sharma recomand "Lider fără funcție". Este o poveste de viață!Cum te relaxezi? Crezi ca e important să te și relaxezi?
Petrec timp calitativ cu fiul meu, cu soțul meu, citesc, ascult audiobooks sau podcast-uri, mă plimb, dansez, orice simt că am nevoie în acel moment.Ce te amuză și ce te întristrează în timp ce înveți lucruri noi?
La 35 de ani puterea de concentrare scade 😂. Uneori îmi fuge gândul la cina care trebuie pregătită, la ce taskuri mai așteaptă după colț.Ce crezi despre ucenicie sau intership?
Pe vremuri așa învățai o meserie. Și era util.Acum la drept vorbind toți caută absolvenți cu experiență, ceea ce este absurd.
Ai simțit vreodată că nu ai timpul necesar pentru a învăța tot ce îți dorești?
Oau, da categoric.Am o listă cu X lucruri de învățat până mor😂.
Mereu vom dori mai mult timp pentru a face mai multe lucruri.
În #LunaPamantului discutăm și despre cum ajutăm mediul înconjurător. Poți să ne spui ce faceți voi în firma voastră pentru ajuta planeta?
Reciclam hârtia, sortăm deșeurile menajere, folosim cât mai puțin plastic.Ce faci în familie pentru a ajuta mediul înconjurător?
Sortăm deșeurile menajere, evitam risipa de alimente, de energie, renunțăm deseori la mașini.Știm că viața de antreprenoare este plină de provocări. Ce sfat ai da unei tinere antreprenor la început de drum?
Ai încredere in tine și muncește pentru visul tău!Mai multe despre mine
Nu am o afacere adaugată