Sunt coach de mentalitate în carieră & business și lucrez cu high performers, care se simt consumați de griji, cărora le lipsește încrederea în sine, care se simt frustrați de cariera lor actuală și vor o schimbare.
Îi ajut să scape de autosabotaj, să-și schimbe mentalitatea și să obțină schimbările pe care și le doresc în carieră.
Împreună, explorăm modul în care se autosabotează: perfecționism, încredere în sine scăzută, îndoieli, nevoie de control, tendință de a-i mulțumi pe ceilalți, overthinking.
Identificăm acțiuni personalizate pentru mai multă vizibilitate în carieră, performanță îmbunătățită, comunicare asertivă, obținerea unei promovări sau a unui rol nou, schimbare de la angajat la freelancer/soloprenor.
Ne-ar face plăcere să ne spui câteva cuvinte despre omul din spatele afacerii. Cine ești și de ce ai devenit antreprenoare?
Îmi place să mă conectez cu oamenii într-un mod profund și autentic. Vreau să îi ajut pe oameni să îmbrățișeze o mentalitate de creștere și reziliență. Mă pasionează învățarea continuă și neuroștiința.Am avut diverse roluri în multinaționale, de la consultanță, la financiar, la training & dezvoltare.
În urmă cu câțiva ani, mi-am dorit o schimbare radicală în carieră, iar în căutarea scopului am descoperit coaching-ul.
În ultimii 4 ani am lucrat intens la mentalitatea mea, am reformulat convingeri limitative legate de efort, bani, perfecționism, am regândit critica de sine legată de performanță și greșeli și am dat încet volumul impostorului.
În timpul liber îmi place să călătoresc, pentru că asta îmi oferă ocazia să explorez și să cunosc locuri și oameni. Îmi place mult să mă plimb și să vizitez muzeele de știință, film și artă. De zi cu zi, am două activități de mindfulness pe care le practic cu mari beneficii: beau ceai în stil gong fu și practic yoga nidra.
Ce s-a schimbat în modul tău de gândire de când ești antreprenoare?
Mi-am schimbat identitatea, în primul rând. Am trecut de la identitatea e angajat, la cea de soloprenor. Și cu asta a venit o transformare a mentalității.Acum, mindset-ul de creator, mindset-ul strategic, curiozitatea și motivația de a învăța despre business sunt la ordinea zilei. Mi-am schimbat credințe despre expunerea în online, despre bani, despre capacitatea mea de a avea și crește un business. Lucrez în continuare la răbdare, pentru că de multe ori vreau să văd rezultate rapide, iar în realitate ele vin într-un timp mai lung.
Dacă ai putea să presari puțin "praf de zână" peste afacerea ta ce minune ai vrea să produci?
Să existe interes pentru coaching de la publicul meu țintă, astfel încât să fiu fully booked constant. Șiii să am super puterea de a crește conștientizarea populației să vadă posibilități noi și să-și asume puterea personală.Ce valori te ghidează în afacerea ta?
Conexiunea, creșterea, transparența, umorul, încurajarea și colaborarea. Sunt valori care mă ghidează în relațiile cu clienții și colaboratorii mei.Ce faci pentru dezvoltarea ta personală?
Terapie, coaching, supervizare în coaching și mentoring. Cursuri online, workshop-uri, citesc cărți și ascult podcast-uri despre neuroștiință, psihologie, coaching, business și performanță.Meditez, am activități mindful, iau pauze și reflectez.
Cred că e important să învăț și să evoluez, pentru că asta se cunoaște mai departe în calitatea vieții mele, în relațiile cu ceilalți și în business.
Urmezi cursuri de perfecționare? Online sau offline?
În ultimii 3 ani am urmat cursuri în mare parte online: și cursuri go at your own pace și cursuri live.Ce cărți citești? Poți să ne recomanzi o carte care ți-a schimbat modul de a privi afacerile?
Cărți de neuroștiință, psihologie, coaching, business și performanță.O carte de business pe care o recomand e cea a lui Alex Hormozi - "$100M Offers: How To Make Offers So Good People Feel Stupid Saying No".
E scrisă într-un stil conversațional, care-mi place, iar explicațiile sunt clare și concrete.
Cum te relaxezi?
Trăind în prezent și bucurându-mă de experiențe. Merg în excursii, fac plimbări, merg la concerte, ies cu prieteni, iau pauze intenționate, ascult muzică, meditez.Ai simțit vreodată nevoia să te reinventezi? Dacă da, ce ai făcut pentru a te reinventa?
Da, când mi-am schimbat cariera de la rolul de Finance la cel de Training & Development și, mai apoi, la cel de coach soloprenor.Instrumentele care m-au ajutat să mă reinventez au fost (și sunt) terapia, coaching-ul, mentoring-ul, reflecția. Toate astea, bineînțeles, susținute de acțiune.