Sunt avocat din anul 2013. Am terminat facultatea de drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Am început să lucrez în domeniu încă din timpul facultății, din anul 2011. Cred în perfecționarea continuă, îmi plac provocările și datorită dinamismului profesiei am avut ocazia să intru în contact cu situații din cele mai diverse. Ofer servicii juridice constând în contracte, înființări și modificări ale persoane lor juridice, consultanță în domeniul fiscal, dreptul muncii, drept penal, drept civil, reprezentare în relația cu instituțiile statului sau în instanțele de judecată.
Pornesc întotdeauna de la nevoile clientului și încerc să găsesc soluția ideală în fiecare situație: cea mai puțin costisitoare, însă varianta care pe termen lung va asigura stabilitate din toate punctele de vedere. Obiectivul actual este crearea unei structuri de servicii complete adresate în primul rând persoanelor juridice.
Astfel, în colaborare cu specialiști de încredere din diverse domenii de interes pentru companii, îmi doresc să asigur clienților un suport stabil care să vină în sprijinul afacerilor acestora.
Consider că în climatul economic, social și juridic actual orice afacere care își dorește succes pe termen lung are nevoie de un astfel de sprijin.
Ai știut de la început cum va funcționa afacerea ta?
Conceptul pe care îl promovez își păstrează utilitatea și eficacitatea indiferent de climatul economic și social. Cred că în această perioadă s-a simțit foarte tare lipsa unor sfaturi juridice de calitate anterioare momentului semnării contractelor, de exemplu.Au fost situații în care consecințele lipsei consilierii juridice la momentul potrivit au fost dramatice și sper ca societatea să conștientizeze acum că prevenția e mai ieftină decât "reparația".
Prin urmare, sunt încrezătoare că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine de acum.
Ai urmat cursuri de antreprenoriat? Dacă nu, ce alte cursuri ai urmat?
Am profitat din plin de multitudinea de cursuri disponibile online și am participat la cât de multe mi-a permis timpul. Au fost cursuri pe teme de interes profesional sau dezvoltare personală.Cred că dezvoltarea profesională nu poate exista fără dezvoltare personală.
Accepți ideile neconvenționale în afaceri? Daca da, ce fel de idei?
Sunt întotdeauna deschisă spre inovație și mă încântă ideea de a găsi soluții juridice corecte care să răspundă nevoilor de dezvoltare ale clienților mei. Însă orice inovație comportă riscuri și cred că acestea trebuie înțelese și asumate în întregime.Ce înseamnă pentru tine a fi productivă?
A fi productiv înseamnă a aduce tot timpul un plus de valoare prin munca ta.Ce metode folosești pentru a fi productivă?
Îmi place să îmi organizez deplasările, întâlnirile și programul de redactare grupat pe tipuri de activitate.Ce instrumente folosești pentru a fi productivă?
Comunicarea online sau prin telefon, aplicația tip calendar, stocarea în cloud și articole și cărți în format electronic sunt instrumente indispensabile pentru mine.Preferi să fii productivă sau lucrezi SMART sau SMARTER?
Prefer să lucrez SMART, însă specificul profesiei nu îmi permite tot timpul să îmi ating acest scop.Vezi vreo diferență între a fi productivă și a lucra SMART?
A lucra SMART se suprapune parțial cu a lucra productiv, însă cred că SMART înseamnă o flexibilitate mai mare a programului.Ce cărți citești? Ne recomanzi o carte pe care ai citit-o recent?
Îmi face plăcere să citesc cărți care tratează subiecte din sociologie, politică, antropologie, economie.Consider că aceste teme reprezintă cultura generală obligatorie în era aceasta a tehnologiei. Recomand din inimă cartea "Factfulness" a lui Hans Rosling. E un adevărat manifest împotriva ignoranței.