Eu sunt Simona. Sunt căsătorită și sunt mama Alexandrei care a împlinit recent 18 ani.
Acum doi ani am pornit un business ca Transformational Coach & Career Strategist. Ofer programe de coaching și mentoring, în care ajut femeile cu care lucrez, să facă ceea ce iubesc și să iubească ceea ce fac.
Misiunea mea este să le însoțesc în călătoria spre autocunoaștere, să le ajut să transforme provocările în oportunități și să ia la timpul potrivit deciziile care le vor conduce către cariera dorită și către echilibru în viață.
Creez spațiul pentru transformări personale și pentru dezvoltarea de abilități, cu care acestea vor putea gestiona situații și emoții pe care le trăiesc în perioade nesigure și cu schimbări în viața personală și profesională.
Le ajut să privească contextele pe care le trăiesc, din perspective noi și să găsească soluții creative, chiar și atunci când pare că nu mai au alte opțiuni.
Însoțesc fiecare clientă într-un proces transformațional, în care își va descoperi valorile și credințele care o blochează în atingerea obiectivelor. O ajut să își identifice resursele și potențialul și să lucreze cu ajutorul convingerilor susținătoare pentru a atinge performanța dorită.
Până în urmă cu doi ani, eram o “corporate girl”, cu experiență de aproape 20 de ani la conducerea departamentului de resurse umane, în mediul corporatist internațional. Dezvoltarea personală, instrumentele de coaching și consultanța au făcut parte mereu din viața mea profesională.
În cei 20 de ani, am luat viața de la zero, de două ori.
Prima oară, în 2005, când am emigrat în Canada, dar din motive familiale, am revenit în România după câteva luni. A doua oară, în urmă cu 6 ani, când fiind aproape de burnout, am hotărât să părăsesc mediul corporatist, fără să am o altă opțiune profesională.
După o perioadă sabatică de câteva luni, am revenit și mi-am reconstruit cariera ajungând din nou în roluri de management cu expunere internațională, în corporații.
În ultimii 3 ani, autocunoașterea și transformarea, procese prin care eu însămi am trecut, au devenit pentru mine o misiune autentică și profundă, care m-a ajutat să fiu ceea ce sunt astăzi.
Unul dintre motto-urile mele favorite este: It is never too late to be what you might have been. – George Eliot
Cum măsori impactul brandului afacerii tale?
În prezent urmăresc doar indicatorii paginilor din social media.Ai un brand personal?
DaCum ai crescut brandul personal?
Am participat la un program de Brand Personal și așa am început să îmi construiesc o prezență în online.Ce magie ai făcut pentru a deveni cunoscută?
Prin prezență în social media, networking, participarea în diferite comunități.Ai o prezență online bine definită?
Încă mai am de lucrat la asta. Am început să fiu prezentă în luna aprilie 2020.Ai un website al afacerii sau te promovezi doar în social media?
Da. L-am lansat în septembrie anul acesta.Dacă ai un website, cât de greu a fost să îl faci cunoscut și să îl faci să vândă pentru tine?
Încă sunt în etapa de definire a strategiei.Este website-ul instrumentul tău principal de promovare pentru afacerea ta?
Încă nu.Ce alte metode de promovare folosești?
Postări regulată pe Facebook, Instagram și LinkedIn.Cât de eficiente sunt campaniile pe care le realizezi? Simți uneori că arunci cu banii pe geam?
Încă nu am avut campanii plătite.Cum te educi pentru a afla despre modul de promovare în online?
Mă alătur unor comunități în care sunt specialiști pe acest domeniu. Urmăresc experți din România și străinătate. Particip la webinarii și cursuri.Ce cărți citești sau cursuri urmărești pentru ca imaginea afacerii tale în online să fie conform cu valorile tale?
Cărți de autocunoaștere, de dezvoltare personală și de antreprenoriat.Ce sfaturi de digitalizare poți da unui antreprenor la început de drum?
Unui antreprenor la început de drum i-aș spune, în primul rând să nu renunțe la visul și misiunea cu care a pornit la drum. Și i-aș mai spune, din proprie și recentă experiența, că puterea unei comunități este uriașă, datorită sprijinului și schimbului de experiențe care se întâmplă între membri.I-aș recomanda să cunoască comunități, să vadă cu care rezonează, să-și caute mentor(i) care să-l inspire și să-l ghideze, dar să-și găsească ritmul propriu și să-și păstreze autenticitatea.
Mai multe despre mine
Nu am o afacere adaugată