Ne îngrijim de copii, prin sprijinul, educația continuă și consilierea holistică acordate mamelor lor, în situații dificile de viață și sănătate.
Dacă îți face plăcere, am vrea să ne spui câteva cuvinte despre familia ta.
Împreună cu cei doi adolescenți de 13 și 16 ani, formăm o familie monoparentală, de 6 ani.Ce s-a schimbat în modul tău de gândire ca antreprenor, de când ai o familie sau copii?
Interesul este sa-mi desfășor activitățile astfel încât să fiu cât mai mult, aproape de ei.Mai ales în perioada aceasta, a adolescenței.
Când am evenimente la care pot și vor, îi implic și pe ei, pentru familiarizarea cu subiectele și pentru interacțiunea socială.
Cum te-a ajutat familia în creșterea afacerii?
Prin înțelegerea rolului muncii mele și prin respectarea timpului de lucru.Mai nou, fata mă ajută la mici acțiuni digitale.
Cum a fost familia alături de tine în redresarea sau relansarea afacerii după pandemie?
Cu răbdare.Pentru că am fost implicată mult, în online.
Familia este centru universului tău. Ce este afacerea pentru familia ta?
Este modul de a trăi cu pasiune partea de viață care este munca ce aduce rost și împlinire.Dacă am putea povesti la o cafea despre afacerea ta, ce mi-ai spune prima dată?
Ca la cafea, relaxat, aș spune că sunt fascinată de domeniul muncii cu omul și că resursele mele sunt direcționate cu folos evident.Ce valori te ghidează în afacerea ta?
Făcând diferențierea de dezideratele sociale cu care adesea sunt confundate, valorile mele, ce împachetează și munca mea, sunt omenia/empatia, educația, sănătatea, adaptabilitatea și 'savoir de vivre'.Ai un asociat în afacere? Cum te ajută el?
Am voluntari, deocamdată și simpatizanți.Pentru că nu este o afacere obișnuită ci este un ONG.
Partenerul tău de afaceri are alte valori care îl ghidează în relația cu clienții voștri?
Simțirea acelorași valori e primul criteriu de asociere.Mai ales în acest domeniu sensibil.
Ce faci pentru dezvoltarea armonioasă a relațiilor în familie și afaceri?
Comunic.Mult.
În toate felurile posibile.
Chiar pe subiecte considerate tabu.
Cu autocunoaștere și vulnerabilitate.
Lăsați afacerea la ușă când ajungeți acasă?
Nu rămâne la ușă.Nici nu se desfășoară întotdeauna, în afara ei și nici eu, ca 'resursă', nu lucrez cu program standardizat și nu pot închide 'instrumentele' în dulap.
Ce cărți citești? Poți să ne recomanzi o carte care ți-a schimbat modul de a privi afacerile?
"'Management karmic'- Geshe Michael Roach, pe principiul sădirii semințelor, aduce viziune holistică asupra activității, dincolo de concretețea ei.Povestește-ne o întâmplare amuzantă legată de familie și afacerea ta
Poate nu neapărat amuzant, dar satisfăcătoare a fost replica fiului meu:'Ce, tu crezi că eu nu aud când predai tu?'
În contextul în care mi-am propus să țin cursurile din livingul propriu și nu din cabinetul care e foarte aproape, tocmai ca să fiu aproape de copii și când lucrez, ca sa vadă ce concentrare e necesară, să respecte pe cel de alături și ca să aibă ocazia de a auzi idei pe care altfel, nu aș avea posibilitatea să le transmit iar ei să le și primească, la vârsta lor.